DİYARBAKIR / BAĞLAR - Süleyman Bin Halid Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzda  öğrencilerimizin etüt kursu devam ediyor.

Şbt

Okulumuz öğrencileri hafta içi  (Cuma günü hariç) 15.00-17.00 arası Etüte kalıyor.

Şbt

Okulumuzun anasınıfı öğretmen ve öğrencileri "Filistin'e Destek" kermesi düzenledi.

Şbt

Okulumuzun kız mescidi ÖNDER İmam Hatipler Derneğinin yardımlarıyla yenilendi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine YKS hazırlık kitap seti dağıtıldı.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönembaşı Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG uzmanı tarafından ilk yardım eğitimi verildi.

Ara

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri birimi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik arkadaş seçiminin önemi ile ilgili sunum yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine akademik başarılarını ölçme amacıyla deneme sınavı yapıldı.

Ara

21.12.2023 Perşembe günü okul aile birliği, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen "Filistin'e Destek" kermesine yoğun bir ilgi gösterildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü münasebetiyle okulumuz panosu ve duvarları Arapça kelimelerle süslendi. Emeği geçen Arapça öğretmenimiz Semra AKSÖZ'e ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle kutlandı.

Ekm

Okulumuzda İmam Hatipliler Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Program Kur'an tilavetiyle başladı. Ardından İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmeni Mehmet KARTAL, İmam Hatipli olmanın önemiyle ilgili konuştu. Program öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve İmam Hatipliler ile ilgili video sunumlarından sonra nihayete erdi.

Ekm

26/10/2023'te Bağlar İlçe Kaymakamı Sayın İsmail PENDİK, okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşen Sayın PENDİK daha sonra birkaç sınıfa girip öğrencilerle sohbet etti.

Ekm

05/10/2023 perşembe günü okulumuzda "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle program düzenlendi. Program, Kur'an tilaveti ile başladı. Konuğumuz Diyarbakır Önder Başkanı Siracettin ÖZTOPRAK Hoca, Efendimiz ile ilgili sunum yaptı. Program, okulumuz öğrencilerinin ilahileri ve şiirleriyle nihayete erdi.