DİYARBAKIR / BAĞLAR - Süleyman Bin Halid Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Zümrütkent Camii İmam Hatibi Mehmet Nur NERGİZ Hoca, okulumuz öğrencilerine Ramazan Ayı ile ilgili sunum yaptı. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayında yapmamız gereken mukabeleler, teravih namazı ve diğer ibadetler ile ilgili bilgi verdi. Ramazan ayının kazandırmış olduğu manevi atmosferi ömrümüzün geri kalan kısmına da taşımamız gerektiğini ifade etti.

Mrt

Okulumuzun Tarih Öğretmeni Özlem ÇALIŞKAN ve öğrencileri, panomuzu Rahmet ayı Ramazan ile ilgili yapmamız gerekenler, Efendimizin (sav) Hadis-i Şerifleriyle süslediler.

Mrt

03.03.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Zümrütkent Camii İmam Hatibi Mehmet Nur NERGİZ, "Müslümanların Afetlere Bakış Açısı Nasıl Olmalı" konulu sunum yaptı.

Mrt

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri kurum müdürümüz Hanifi GÜLTEKİN başkanlığında konuşulup değerlendirildi. Ayrıca Okul Psikolojik Danışmanımız tarafından "Okul Temelli Psikolojik İlk Yardım" sunumu yapıldı.

Ock

Mehmet Nur NERGİZ Hocamızın öğrencilerimize yapmış olduğu sunumda bir yılın muhasebesi konusu ele alındı.

Ock

Okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmeni Semra ÖLMEZ ve öğrencilerimiz hanım sahabelerden Hz. Aişe validemizin hayatı ile ilgili sunum yaptı.

Açık Kütüphanemizin açılışı

Ara

Okulumuzda 21/12/2022 Çarşamba günü yazar Ali ÇİĞDEM tarafından öğrencilerimize yönelik  "Yazarlığa Başlamanın İlk Kıvılcımı" semineri verildi.

Ara

Okulumuzda 20/12/2022 Salı günü tarih öğretmenimiz Özlem ÇALIŞKAN koordinatörlüğünde Hz.Hatice'nin (r.a) örnek hayatı anlatıldı. Onun teslimiyetine, fedakarlığına, İslamiyet'e olan katkılarına değinildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin mevcut durumunu belirlemek ve akademik başarılarını arttırmaya yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ara

Okulumuz Öncü Şahsiyetler Kulübü tarihi şahsiyetlerin Efendimiz (SAV)'in hakkındaki görüşleriyle ilgili sunum yaptı.

Ara

Meslek Tanıtma Kulübü tarafından okulumuza davet edilen misafirimiz  tarafından Polis Memurluğu mesleği tanıtıldı.

Ara

Okulumuz Öncü Şahsiyetler kulübü Ahmet YESEVİ ile ilgili sunum yaptı.

Ara

Bağlar Müftülüğü Zümrüt Kent Camii İmam Hatibi Mehmet Nur NERGİZ okulumuz öğrencilerine Namaz ve Tesettür hakkında sunum yaptı. Sunum sonunda öğrencilerimize kitap hediye edildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuz öğretmenlerine okul idaremiz tarafından yemek ve tatlı ikram edildi.